• Telepon: 0086 18905380614
  • Surélék: jia@xinandiesel.com
    • googleplus
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube
    • facebook

    Tentang Kami

    Taian Xinan Precision mesin Co., Ltd

    Taian Xinan Precision mesin Co., Ltd. lokasina di Taian Kota Shandong Propinsi Cina. Nu produsén ngarah husus di Diesel Suluh suntik System tester. Sadia tina Mechanical bangku test pompa, injector rail umum tur pompa test bangku, PT pompa na injector test bangku, HEUI test bangku, eui Heup test bangku. EDC (Electronic Diesel controller), nozzle tester. Kabéh pompa rupa solar jeung parabot rail umum, injector na pompa suku cadang jeung sajabana

     

    Aya leuwih ti tilu puluh jinis mesin test, kalawan proses produksi canggih tur teknologi tingkat anjog internasional, nu bisa minuhan tungtutan pamaké 'béda.

     Taian Xinan Precision mesin Co., Ltd earns panalungtikan sarta pamekaran profésional kamampuhan, tim kontrol mastikeun kualitas sarta pagawe produksi euyeub sangkan kualitas produk yakin tur jasa pikeun sakabéh pelanggan.


    
    WhatsApp Online Chat!