• Telpon: 0086 18905380614
  • E-mail: jia@xinandiesel.com
    • googleplus
    • linkedin
    • twitter
    • youtube
    • facebook

    Babagan awake dhewe

    Taian Xinan Precision Machinery Co., Ltd

    Taian Xinan Precision Machinery Co., Ltd. dumunung ing Taian City Shandong Provinsi China. Kang punika Produsèn anjog specialized ing Diesel Fuel Injection System Tester. Kasedhiya saka Teknik bench test pump, injector alur umum lan pump test bench, PT pump lan injector test bench, HEUI test bench, EUI eup test bench. EDC (Electronic Diesel Controller), Nozzle Tester. Kabeh pump jinis diesel lan pribadi alur umum, injector lan pump spare parts etc.

     

    Ana liwat telung puluh jinis mesin test, karo proses produksi majeng lan teknologi tingkat anjog internasional, kang bisa ketemu panjaluk kedhaftar 'beda.

     Taian Xinan Precision Machinery Co., Ltd earns riset lan pangembangan profesional Kapabilitas, tim kontrol strictly kualitas lan buruh produksi sugih kanggo nggawe produk kualitas manawa lan layanan kanggo kabeh pelanggan.


    
    Tampilan Online Chat!